Om oss

2017-02-15 09.54.51

Elfströms Tryckeri AB är ett företag med tradition och som har ett dynamiskt och modernt arbetssätt. Vi erbjuder komplett service och leveranssäkerhet. Vi skapar allt från mappar, program och flyers till stora banderoller och vepor. Är det brevpapper, kuvert eller kanske digitala tryck som bokbinderiarbeten eller präglingar som ni är ute efter ordnar vi även det. Vi vet att en nöjd kund är en trogen kund, det är därför engagemang och personlig kontakt är viktiga faktorer för oss.

Behöver ni hjälp med att skapa den perfekta foldern, broschyren eller affischen? Eller är det dags att skaffa nya visitkort kanske? Kontakta oss för ett professionellt och varaktigt resultat. Vår verksamhet består av trycksaksproduktion, originaltillverkning och utskrifter för storbildsformat. Hos Elfströms trycker vi digitaltryck, offsettryck och med högsta kvalitet och konkurrenskraftiga priser.

Elfströms Tryckeri AB har ett centralt läge i Stockholm, på Scheelegatan 17, Kungsholmen. Kom in till oss och låt vår kompetens hjälpa just er!